vrijdag 20 januari 2012

Feit !

Dansende draden is een feit !

In samenwerking met KAV staat bijna alles op punt om 9/2 voor het eerst gezellig samen te komen. Iedereen is welkom om eens langs te komen en meer informatie in te winnen of om gewoon al eens lekker te breien/haken/naaien !

Online reclame is reeds gemaakt. Ook facebook gaat er binnenkort aan geloven !
De flyer is 'af'. We zijn de puntjes op de 'i' aan het zetten ;-)

Als je een opmerking of vraag hebt, aarzel dan niet om me te contacteren !

Groetjes !

3 opmerkingen:

 1. Welkom Hellen op mijn blog-I cound you in. Mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil en tot volgs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he, net nu ik zin heb om op naailes te gaan, starten jullie dit in Boechout, betere timing kan niet!!

  doen jullie een soort "naailes voor dummies' zoals de KAV aanbiedt (in Wommelgem) of wat moet ik me voorstellen bij het project? ik kan geen steek breien en haken, is dat een probleem? ik wil het wel leren! :)

  en kan iemand me een idee geven over de doorsnee leeftijd van de "breiclub", ik ben een 30-er en zou wel graag wat aansluiting vinden...

  merci als iemand me een beetje uitleg kan geven!!

  Saar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Saar !
  Super dat je gereageerd hebt !

  We hebben van de KAV vernomen dat de naailes in Wommelgem eerder een echte les is waar je begint met een keukenschort, badjes, pyjama en dergelijke maakt.

  De bedoeling van Dansende Draden in Boechout is dat wanneer je iets niet weet qua techniek ofzo je dat aan ons (of andere leden) kan vragen. Je maakt echter wat je zelf wil maken. Dat is het leuke eraan. Vb.: je wil een tas maken, maar een rits kan je nog niet inzetten --> wij helpen je om zelf je rits in te zetten. Wil je eens een rok maken of liever een gsm-hoesje haken, maar je kan er niet aan uit wat ze nu juist bedoelen met een stokje, meerderen en minderen etc. Wij helpen je op weg ! We leggen het uit, helpen je boek of patroon te begrijpen en jou project tot een goed einde te brengen. Maar even goed als thuis de kids rond je oren hangen en je geen gaatje meer vind om iets te maken ? Dan kan je bij ons een avondje langskomen en wat werken. Natuurlijk ook voor de gezelligheid ;-)

  We zijn een pas oprichtend "clubke". Onze eerste avond dient er nog aan te komen, dus van een doorsnee leeftijd kan ik nog niet praten. Ik kan je wel vertellen dat wij, de oprichtsters, van verschillende leeftijdscategorie zijn.
  20'ger, 30'ger en 50'ger. Er komt geloof ik 9/2 zelfs een 12 jarige kijken/meedoen. Het maakt dus echt niet uit hoe oud je bent! Ik zou zeggen, kom zelf eens horen die donderdag avond. Dan kan ook zien wie daar er nog is langsgekomen of gewoon informeren of we je kunnen helpen met jou creatieve ideeën. En breng gerust iemand mee !

  Wat ik je nog kan vertellen is dat het vanaf de 2e avond € 1,5 zal kosten per avond.
  Als je wil naaien is het ook best dat je jezelf voorziet van naaimachine.
  Eventueel, naar de toekomst gezien, kunnen we lesgeefsters inhuren.

  Heb je nog vragen: contacteer me gerust.
  Er bestaat ondertussen ook een Facebookgroep van, waar je nog vriendinnen mee kan uitnodigen voor die avond.

  Groetjes Hellen

  BeantwoordenVerwijderen