donderdag 26 januari 2012

Doel ?

Wat gaan we nu juist doen op de avonden van Dansende Draden ?

Het is dus de bedoeling dat we elkaar (of wij => jullie) gaan helpen met het realiseren van jullie projecten ! Je komt gewoon naar ons met een haak-, naai- of breiwerkje. Je begrijpt iets niet? dan leggen wij het uit. Heb je een patroon of boek waar je niet aan uit kan? Dan helpen wij je met het te begrijpen en op weg om het werkje toch tot een goed einde te brengen. Denk je: 'Tof zo een zelfgemaakte handtas of rok!' 'Maar, hoe in hemelsnaam moet ik een zoom omstikken of rits in zetten ?' Geen nood, wij leggen je het uit en zorgen dat het een geslaagd stuk wordt!

Heb je thuis geen tijd om nog te haken, naaien of breien ? De kids komen al eens rond de oren hangen of je ziet wel eens iets van het huishouden staan. M.a.w. geraak je er niet meer toe om nog eens lekker creatief bezig te zijn. Wij hebben een locatie en een tijdstip. Dus kom gerust gezellig een avondje je ding doen. Gezellig bezig zijn.

Naar leeftijd wordt niet gekeken. Ben je nu 18, 30 of 65 ...? Spring gerust eens binnen.
Geen zin om elke avond van het opgestelde programma te komen? Geen probleem.

Vanaf de eerste echte 'hobbyavond' wordt er wel een bijdrage van je gevraagd voor de huur van de zaal. Dat bedraagt: € 1.5

En hebben we in de loop van het voorjaar zin in een echte les. Een soort workshop zeg maar, dan kunnen we daar ook altijd eens achter informeren.

Is er iets dat ik hier vergeten ben bij te schrijven ? Heb je nog een onbeantwoorde vraag? Stuur me gerust een mailtje of spring 9/2 eens binnen in het Gildenhuis te Boechout ;-)

Tot dan !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten